Nā lula kumu no ke koho ʻana i ka kala kala kala no ke kaupaku o loko

He mea koʻikoʻi nā panela Acoustic i ka hoʻonui ʻana i ka maikaʻi o ke kani o kahi lumi ma o ka hoʻohaʻahaʻa ʻana i ka walaʻau a me ka hoʻomaikaʻi ʻana i ke kaiapuni acoustic holoʻokoʻa.Eia nō naʻe, hiki iā lākou ke hāʻawi pū i ka ʻike aesthetics o kahi ākea ma ka hoʻohui ʻana i ka hohonu a me ke ʻano i ke kaupaku.Ma kēia ʻatikala, e kūkākūkā mākou i nā lula kumu no ke koho ʻana i ke kala kūpono o nā papa acoustic no nā keʻena o loko, e noʻonoʻo ana i nā mea e like me ka hoʻonui ʻana i ka wahi o ka lumi, ka hana ʻana i kahi lewa, a me ka hopena ʻike o kahi tunnel pau ʻole.

Panel Acoustic Design Kalaiaina (161)
Panel Acoustic Design Kalaiaina (25)

 

 

I ka hiki ʻana mai i ka hana ʻana i kahi lāʻau lapaʻau acoustic maikaʻi loa, hiki i ke koho ʻana o ke kala no nā slats ke hoʻopilikia nui i ka ambiance holoʻokoʻa o kahi lumi.Heʻoiaʻiʻo loa kēia no nā kaupaku o loko, kahi e noho ai i kahi ākea nui.Eia kekahi mau ʻōlelo aʻoaʻo e hahai ai i ke koho ʻana i ke kala o nā lau acoustic no kou kaupaku:

1. E noʻonoʻo i ka nui o ka lumi: ʻO kekahi o nā kumu kumu e hoʻomanaʻo ai, ʻo nā waihoʻoluʻu māmā e hoʻonui i kahi ākea, ʻoiai nā kala ʻeleʻele hiki ke hana i kahi lewa pili, e hōʻemi ana i ka nui o ka lumi i ʻike ʻia.Inā he lumi liʻiliʻi kāu a makemake ʻoe e hāʻawi i kahi manaʻo o ka hoʻonui ʻia o ka wahi, e koho i nā aka māmā o nā papa acoustic.

2. E hoʻonui i ke kiʻekiʻe o ke kaupaku: ʻO kekahi ʻano e noʻonoʻo ai pehea e hiki ai i ke kala o nā lau acoustic ke hoʻololi i ke kiʻekiʻe o ke kaupaku.ʻO nā waihoʻoluʻu māmā, e like me ke keʻokeʻo, kaʻaila, a i ʻole pastel, e hoʻonui i ke kaupaku, ʻoiai nā leo ʻeleʻele hiki ke hoʻohaʻahaʻa.Inā loaʻa iā ʻoe kahi kaupaku haʻahaʻa a makemake ʻoe e hana i ka hoʻopunipuni o kahi kiʻekiʻe, e koho i nā ʻāpana kala māmā.

3. E hana i kahi lewa: Hiki ke hoʻohana ʻia nā panela huluhulu lāʻau acoustic e hana i kahi leʻaleʻa kikoʻī i loko o kahi lumi.Inā makemake ʻoe e hoʻokumu i kahi lewa a pili pono,nā kala ʻeleʻele e like me ka lanahu a i ʻole ka ʻeleʻele hohonuhiki i nā koho kūpono.Hoʻopili kēia mau kala i ka māmā a hana i ke ʻano o ka hohonu, e hāʻawi ana i kahi ʻoluʻolu a ʻoluʻolu.

4. Ka hopena ʻike o kahi tunnel pau ʻole: No ka poʻe e ʻimi nei e hoʻohui i kahi mea kū hoʻokahi a me ka ʻike maka i ko lākou wahi, hiki ke loaʻa kahi hopena tunnel pau ʻole ma o ke koho akahele ʻana i ke kala o nā ʻāpana acoustic.Ma ke koho ʻana i nā waihoʻoluʻu ʻeleʻele no nā pale kaupaku e hoʻololi mālie i nā aka māmā i ko lākou hiki ʻana i nā paia, hoʻonui ʻia ka ʻike ʻike o ka hohonu.Hiki ke mahalo nui ʻia kēia hopena ma nā wahi e like me nā alaloa a i ʻole nā ​​​​hale lalo.

5. Pāʻani aka: ʻO ka hope, e noʻonoʻo i ka pili ʻana o ka mālamalama me ke kala o nā papa a me ka pāʻani aka.Hiki i ke ʻano a me nā aka i hana ʻia e nā panela acoustic ke hoʻohui i ka hoihoi ʻike i ke kaupaku.ʻO nā kala ʻulaʻula māmā e hōʻike i ka mālamalama a hana i kahi ʻoi aku ka mālamalama, ʻoiai nā kala ʻeleʻele e hoʻomoʻi i ka mālamalama a hana i nā aka, e hoʻohui i ka hohonu a me ka nui o ka lewa.

I ka hopena, ʻo ke koho ʻana i ke kala no nā papa acoustic ma nā keʻena o loko he mea koʻikoʻi ia e noʻonoʻo ai i ka wā e manaʻo ai e hoʻomaikaʻi i nā waiwai acoustic a me nā hiʻohiʻona nani o kahi lumi.Ma ka mālama ʻana i nā lula kumu i ʻōlelo ʻia ma luna, e like me ka noʻonoʻo ʻana i ka nui o ka lumi, hoʻonui i ke kiʻekiʻe o ke kaupaku, hoʻokumu i kahi lewa, ʻike i kahi hopena tunnel pau ʻole, a me ka pāʻani ʻana me nā aka, hiki iā ʻoe ke hana i kahi ʻano ʻokoʻa a me ka hoʻopili.Inā ʻoe e ʻimi nei e hoʻonui i ka ʻāpana o ka lumi, e hōʻemi i ka lewa, e hana i kahi leʻaleʻa naʻau, a i ʻole e hoʻohui i ka hoihoi ʻike, hiki i ke kala kūpono o nā papa leo leo ke hāʻawi nui i ka hopena i makemake ʻia.

DongguanMUMU Woodworking Co., Ltd.He mea hana hale a me ka mea hoʻolako mai Kina.E ʻoluʻolukāhea iā mā˚ouno ka ʻike hou aku!


Ka manawa hoʻouna: Jul-05-2023
E kākau i kāu leka ma aneʻi a hoʻouna mai iā mākou.